Inschrijven - Brantjesoever Purmerend

Ja, houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen

Ik blijf graag per mail op de hoogte van de ontwikkelingen van Brantjesoever Purmerend.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Uw gegevens worden opgeslagen in onze project database. Aan de hand van deze formulieren wordt het project toegewezen op eerste voorkeur.

 • Met wie worden mijn gegevens gedeeld?

  Uw gegevens en statistieken van dit project worden gedeeld met de desbetreffende projectontwikkelaar van HSB Ontwikkeling en de betrokken makelaars.

 • Hoelang worden mijn gegevens bewaard?

  Als u wordt toegewezen en u wordt koper, dan worden uw gegevens bewaard totdat de garantie termijn van het project is verlopen. Indien u niet wordt toegewezen dan worden de gegevens bewaard totdat het project is uitverkocht.

 • Heeft u nog overige vragen?

  Ons hele privacy beleid vindt u hier. Neem gerust contact met ons op voor andere vragen. Stuur hiervoor een e-mail naar privacy@hsb-bouw.nl.

Disclaimer Ten aanzien van de in deze website opgenomen artist-impressions willen wij u erop wijzen dat deze slechts als sfeerbeeld gezien kunnen worden en zijn nog in ontwikkeling. Dit geldt tevens voor de inrichting van de openbare ruimte, ondanks alle zorgvuldigheid die wij hebben nagestreefd om u een zo nauwkeurig beeld te schetsen van de woning en de omgeving, kunnen aan de opgenomen artist-impressions geen rechten worden ontleend.

Deze website maakt gebruik van cookies om na te gaan hoe deze wordt gebruikt.